• Pe www.magazin-edilizia.com puteti comanda on-line consumabile, piese si accesorii ! Va asteptam !

FLUXURI TEHNOLOGICE

Utilaje PVC: Fluxuri tehnologice

In aceasta pagina puteti consulta cateva posibile fluxuri tehnologice de configurare cu utilaje a unui atelier de tamplarie PVC & aluminiu. La cererea clientilor nostri, in general cand achiziile de utilaje tamplarie pvc si aluminiu se fac din surse externe de finantare (fonduri UE, guvernamentale, etc) putem realiza in 2D configuratia utilajelor pe care le va achizitiona, rezultand astfel fluxul tehnologic. Mai jos aveti un exemplu:

Utilaje PVC - flux tehnologic - exemplu 01 - AMOS

Proiectarea unui flux tehnologic cu „utilaje tamplarie PVC” este necesar chiar si in situatiile cand acestea nu sunt solicitate de finantatori, sunt utile pentru a „vedea” cum va fi folosit spatiul, daca acesta este suficient sau daca este loc pentru alte echipamente in cazul dezvoltarii, cresterii capacitatii de productie.

Va rugam sa retineti ca aceste fluxuri tehnologice nu sunt absolut a fi configurate in modul afisat, ci sunt doar niste sugestii. Mai jos vei regasi cateva posibile configuratii realizate de departamentul de proiectare al producatorului OZGENC.