• Pe www.magazin-edilizia.com puteti comanda on-line consumabile, piese si accesorii ! Va asteptam !

DESPRE NOI

          Va multumim pentru vizitarea website-ului utilaje-pvc.com al companiei noastre, Edilizia Tools.

         Cu o experienta in domeniul masinilor si utilajelor aferente industriei termopanelor si a sticlei de mai bine de 14 ani echipa noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii de echipare care acopera cele mai diverse necesitati, de la dotari mici si medii cu utilaje si scule simple pana la linii complet automatizate, cu CNC, coordonate de computer.         

        Venim in intampinarea nevoilor celor care doresc sa lucreze cu utilaje de calitate, robuste, fiabile cu un sistem de utilare la nivelul standardelor Comunitatii Europene acestea fiind pregatite pentru schimbarile sub aspect calitativ impuse de reglementarile U.E.         

         Veti gasi in aceste pagini informatii despre utilajele, masinile si echipamentele pe care le comercializam precum si serviciile de asistenta tehnica oferite. 

          Reprezentam pe piata din Romania producatori de echipamente pentru tamplarie PVC & aluminiu, sticla & geam termopan, lemn, fier, din Italia si Turcia. Echipamentele oferite de noi acopera toata gama de necesitati precum si de variante constructive, plecand de la utilaje simple pana la echipamente dotate cu control numeric (CNC) pentru operatiuni complexe.         

           Feed-back-ul pozitiv primit de la clientii nostri ne-a ajutat sa intelegem ca detinem o pozitie solida pe piata in care activam si ne-a facut sa ne extindem aria utilajelor de PVC si Aluminiu si la alte categorii de echipamente (Scule de mana, Piese si Consumabile).         

          Am inteles in decursul timpului ca onestitatea si lucrul bine facut sunt apreciate de clientii nostri si vom continua sa oferim aceleasi servicii si echipamente de inalt nivel calitativ si in viitor, convinsi fiind ca un client al nostru va ramane intotdeauna incantat de colaborarea pe care o avem. Suntem constienti ca succesul afacerii noastre este legat direct de calitatea si nivelul de pregatire al personalului. Pentru a satisface cele mai exigente cereri ale clientilor nostri am pregatit o echipa de tehnicieni, in centrele de formare ale furnizorilor nostri(OZGENC MACHINE), pentru a face fata oricaror probleme de natura tehnica. Dar poate mai important este faptul ca oamenii nostrii sunt sinceri, deschisi si dedicati. Calitatea umana nu poate fi inlocuita sau compensata cu nimic!

                                                                              Echipa Edilizia Tools

Participare la expozitia PENCERE (Istanbul – Tuyap) din 2016:

Galerie foto la expozitia PENCERE (Istanbul – Tuyap) din 2016: